Primii pacienţi infectaţi cu SARS-CoV 2 au fost internaţi în spitalul MApN din Otopeni

  • Primii 7 pacienţi confirmaţi cu COVID-19 au ajuns deja în spitalul modular construit în 5 zile de Ministerul Apărării la Otopeni
  • În perioada următoare, până la 70 de pacienţi vor ajunge în spitalul de tip ROL 2 al Armatei României
  • Pacienţii care au forme uşoare sau medii de COVID-19 vor putea fi transferaţi de la spitalele din Bucureşti în unitatea medicală
1734 afișări
Imaginea articolului Primii pacienţi infectaţi cu SARS-CoV 2 au fost internaţi în spitalul MApN din Otopeni

Primii pacienţi infectaţi cu SARS-CoV 2 au fost internaţi în spitalul MApN din Otopeni

Primii 7 pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 au ajuns în spitalul modular construit de Ministerul Apărării în 5 zile. De altfel, în perioada următoare, până la 70 de persoane care au fost confirmate pozitiv cu SARS CoV 2 vor putea primi îngrijiri medicale în spitalul de tip ROL 2.

Unitatea medicală modulară va prelua, conform procedurilor stabilite, pacienţii cu forme uşoare sau medii de COVID-19 de la spitalele Victor Babeş, Colentina şi Matei Balş care vor fi transportaţi cu ajutorul echipajelor SMURD.

Spitalul are în componenţă atât containere dar şi corturi militare care cuprind unităţi de triaj, laborator, secţie de radiologie şi zonă de decontaminare. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici