Primul caz de infectare COVID-19 la ISU Galaţi. Mai mulţi pompieri sunt izolaţi la domiciliu

335 afișări
Imaginea articolului Primul caz de infectare COVID-19 la ISU Galaţi. Mai mulţi pompieri sunt izolaţi la domiciliu

Primul caz de infectare cu COVID-19 la ISU Galaţi. Mai mulţi pompieri sunt izolaţi la domiciliu

Un pompier de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi s-a infectat cu COVID-19. Surse din interiorul inspectoratului confirmă informaţia şi precizează că au solicitat autorităţilor să declanşeze o anchetă epidemiologică. Colegii cu care persoana infectată a intrat în contact au fost izolaţi la domiciliu.

Sursele spun că bărbatul lucrează la secţia de victime multiple. El nu a mai venit la serviciu de aproximativ o săptămână şi luni s-a dus la spital deoarece s-a simţit rău, având simptomele virusului. Testul a confirmat faptul că pompierul s-a infectat cu noul virus şi a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase. Superiorii lui au informat Direcţia de Sănătate Publică, iar reprezentanţii instituţiei vor demara o anchetă epidemiologică pentru a stabili cum s-a îmbolnăvit pompierul gălăţean.

Cel puţin şase pompieri au fost izolaţi la domiciliu, aceştia fiind colegii de tură ai pompierului infectat. Ancheta va stabili dacă bărbatul infectat cu COVID-19 a intrat în contact şi cu alţi angajaţi ai ISU Galaţi. De la debutul stării de urgenţă, conducerea ISU a luat măsuri speciale în vederea dispersării angajaţilor prin înfiinţarea de noi puncte de lucru şi modificarea turelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici