Primul deces cauzat de gripă, în Argeş. Victima e un bărbat de 78 de ani

A fost confirmat primul deces în judeţul Argeş cauzat de gripă. Este vorba despre un bărbat de 78 de ani din Piteşti.

563 afișări
Imaginea articolului Primul deces cauzat de gripă, în Argeş. Victima e un bărbat de 78 de ani

Argeşean de 78 de ani, mort din cauza gripei în Argeş

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, în judeţ sunt confirmate în acest moment 61 de cazuri de gripă, din care 57 cu virus gripal B, 2 cu virus gripal AH3 şi 2 cu virus gripal AH1.

Cazurile de gripă sunt confirmate la 56 de copii şi 5 adulţi.

S-a înregistrat şi primul deces, la un bărbat de 78 de ani din Piteşti. Acesta avea condiţii medicale preexistente şi nu era vaccinat antigripal.

La nivel naţional, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile anunţa până acum două decese din cauza gripei: în Dâmboviţa şi Hunedoara.

DSP Argeş revine cu precizări în cazul bărbatului mort din cauza gripei

DSP Argeş revine cu precizări în cazul bărbatului mort din cauza gripei, precizând că acesta era vaccinat antigripal.

„Revenim la comunicatul de presă anterior referitor la gripă şi facem următoarea rectificare: bărbatul de 78 de ani din Piteşti decedat la care s-a confirmat virusul gripal B fusese vaccinat antigripal (conform fişei de deces). Bărbatul avea condiţii medicale preexistente şi multiple comorbidităţi”, arată DSP Argeş.

Iniţial, Direcţia de Sănătate Publică Argeş scria că bărbatul nu a fost vacciant.

În judeţul Argeş sunt confirmate în acest moment 61 de cazuri de gripă, din care 57 cu virus gripal B, 2 cu virus gripal AH3 şi 2 cu virus gripal AH1. Cazurile de gripă sunt confirmate la 56 de copii şi 5 adulţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici