Primul tren pe ruta China-România a plecat din Wuhan

Primul tren pe ruta China-România în cadrul China Railwaye Express a plecat vineri din Wuhan. Garnitura are 50 de vagoane de marfă. Destinaţia finală este Constanţa.

11916 afișări
Imaginea articolului Primul tren pe ruta China-România a plecat din Wuhan

Sursa foto: Facebook Ambasada Chinei

„Primul tren pe ruta China-România în cadrul China Railwaye Express a plecat cu succes de la municipiul Wuhan. Trenul, compus din 50 de vagoane încărcate plin cu cuptoare de temperare din sticlă, ţesături, echipamente mecanice şi produse de uz zilnic, a pornit de la Gara Wujiashan, Wuhan a Companiei Căii Ferate a Chinei”, scriu reprezentanţii Ambasadei Chinei în România pe pagina oficială de Facebook.

Potrivit sursei citate, trenul va trece graniţa prin oraşul Qorğas Qalası, străbătând Kazahstan, Georgia şi traversând Marea Caspică şi Marea Neagră.

Destinaţia finală este Constanţa, România, prin transport combinat feroviar-mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tren,
china românia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici