Principalul suspect al jafului de la Piraeus Bank din Capitală a fost arestat preventiv

Principalul suspect al jafului care a avut loc în urmă cu o săptămână la o sucursală Piraeus Bank din Capitală a fost arestat preventiv, marţi, pentru 29 de zile, de instanţa Judecătoriei sectorului 3 Bucureşti.

57 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect al jafului de la Piraeus Bank din Capitală a fost arestat preventiv

Principalul suspect al jafului de la Piraeus Bank din Capitală a fost reţinut (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Sentinţa poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Petre Dumitru Răzvan (29 de ani), din localitatea ilfoveană Vidra, şi-a recunoscut fapta şi a mărturisit că a distrus şi unele mijloace de probă, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Bărbatul a fost reţinut luni seară, după ce a fost audiat la Secţia 11 Poliţie.

În 3 mai, un bărbat înarmat a furat 5.100 de lei şi 3.100 de euro din sucursala Piraeus Bank din zona Nerva Traian, în Sectorul 3 al Capitalei, după ce a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit. Bărbatul a plecat în 40 de secunde, iar reprezentanţii firmei de pază, alertaţi despre jaf, au ajuns în patru minute.

Reprezentanţii instituţiei de credit precizau atunci că prejudiciul material în urma jafului de la sucursala Piraeus Bank din Bucureşti este minim şi nu va avea impact asupra băncii sau clienţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici