Principalul suspect în cazul celor doi bărbaţi omorâţi pe un câmp din Dâmboviţa, prins şi audiat la Poliţie. Cine este acesta

Un suspect în vârstă de 58 ani, din Târgovişte, bănuit că a omorât, în 26 octombrie, doi bărbaţi pe un câmp din Dâmboviţa, este audiat la Poliţie.

5004 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect în cazul celor doi bărbaţi omorâţi pe un câmp din Dâmboviţa, prins şi audiat la Poliţie. Cine este acesta

Un suspect despre care se crede că a omorât doi bărbaţi pe un câmp din Dâmboviţa, audiat la Poliţie

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă, a declarat, corespondentului Mediafax, că principalul suspect în cazul consilierului local din Răzvad şi al prietenului său, împuşcaţi în zona Nisipuri de lângă Târgovişte, a fost prins.

”Principalul bănuit a fost ridicat şi acum continuă ancheta. Se fac audieri. A fost ridicat în jurul orei 16.00. A făcut parte din cercul de suspecţi”, a declarat Dincă.

Acesta a adăugat că bărbatul a fost ridicat din Târgovişte şi este vânător, fiind în cercul de suspecţi de la începutul anchetei.

Consilierul local din Răzvad şi amicul său au fost împuşcaţi, în 26 octombrie, în zona Nisipuri, de lângă Târgovişte. Cei doi bărbaţi au fost împuşcaţi la câteva sute de metri distanţă de terenul pe care îl deţinea consilierul local, iar trupurile lor erau la o distanţă de 100 de metri unul de celălalt.

Zeci de persoane, între care vânători şi oameni care ar fi putut fi în zona în care s-a petrecut dublul asasinat din Dâmboviţa, au fost audiate de procurori şi poliţişti criminalişti.

Procurorii consideră că în acest caz nu a fost vorba de o răzbunare, ci de un conflict spontan.

”Nu e execuţie în stil mafiot. Este vorba de un conflict spontan. Cei doi erau pe câmp, la cules de varză. Au fost şi în dimineaţa respectivă, au cules şi au dus-o soţiei consilierului, la piaţă, să o vândă. S-au întors să mai culeagă. Consilierul a auzit un foc de armă şi s-a dus să vadă cine braconează, el fiind vânător pe fondul respectiv şi de aici s-a iscat scandalul. Suntem siguri şi că e vorba de un braconier care vâna păsări mici, asta având în vedere mărimea alicelor găsite în victimele împuşcate”, declara Mihai Dincă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici