Principalul suspect în cazul dublului asasinat din Timiş ar fi fost găsit în Italia - surse

Principalul suspect în cazul uciderii celor doi bătrâni din localitatea timişeană Beregsău Mare, la începutul săptămânii, ar fi fost găsit în Italia, au declarat, vineri, surse din rândul anchetatorilor.

1 afișare
Imaginea articolului Principalul suspect în cazul dublului asasinat din Timiş ar fi fost găsit în Italia - surse

Principalul suspect în cazul dublului asasinat din Timiş ar fi fost găsit în Italia - surse

Tânărul ar fi plecat în Italia pentru a ajunge la sora sa, însă pe o stradă din alt oraş italian ar fi făcut o criză şi ar fi fost dus într-un spital de psihiatrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, deşi nu avea niciun act asupra lui, bărbatul le-a spus medicilor cine şi de unde este. Poliţiştii din peninsulă au luat legătura cu cei din Timiş, care au constatat că este vorba despre tânărul de 28 de ani, Cosmin Silviu Negru, principalul suspect în cazul dublului asasinat de la începutul săptămânii.

Aceleaşi surse spun că vineri se va solicita instanţei din Timişoara un mandat european de arestare preventivă, după care vor începe procedurile de extrădare, care pot dura între 40 de zile şi patru luni.

Deşi avea probleme psihice, bărbatul a mai fost condamnat pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie. El va fi supus unei noi expertize psihiatrice, iar dacă se dovedeşte că el este criminalul, dar nu avea discernământ când i-a omorât pe cei doi bătrâni, va scăpa de închisoare şi va fi internat într-o clinică de specialitate.

Doi bătrâni, un bărbat de 77 de ani şi soţia lui de 76 de ani, au fost găsiţi morţi în casă, luni dimineaţa. Un vecin care a mers să le ducă pâine l-a văzut pe bătrân prin geamul casei, pe podea. Împreună cu un alt vecin, a intrat şi văzut casa plină de sânge. Acesta a anunţat imediat Poliţia, care a descoperit-o şi pe femeia de 76 de ani, moartă lângă patul din cameră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici