Prinsă de poliţie după ce a furat bijuteriile soacrei

O bucureşteancă a fost prinsă, joi după-amiază, pe Aeroportul Băneasa, în timp ce se întorcea din Spania având asupra ei bijuteriile pe care le furase de la soacra sa, stabilită în Spania, în Valencia.

13 afișări
Imaginea articolului Prinsă de poliţie după ce a furat bijuteriile soacrei

Prinsă de poliţie după ce a furat bijuteriile soacrei (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Române, Andreea Mădălina M., în vârstă de 22 de ani, a fost prinsă de poliţişti, care au fost anunţaţi că tânăra a furat mai multe bijuterii din Spania şi urmează să vină la Bucureşti cu avionul programat să sosească la ora 16.00 pe Aeroportul Băneasa.

Bijuteriile din aur fuseseră furate din locuinţa soacrei sale, Gheorghiţa M., din Valencia.

La sosirea cursei, tânăra a fost oprită de poliţişti iar la control au fost găsite mai multe bijuterii din aur. Bucureşteanca a declarat că le-a luat din casa soacrei sale şi că intenţiona să le amaneteze.

Bijuteriile, în valore de o mie de euro, au fost confiscate şi înapoiate proprietarei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici