Prinţul William, scrisoare emoţionantă în ziua în care Prinţesa Diana ar fi împlinit 61 de ani

Prinţul William împărtăşeşte o scrisoare emoţionantă în ziua în care mama sa, Prinţesa Diana, ar fi împlinit 61 de ani: „Voi toţi i-aţi păstrat vocea vie, arătând lumii cum fiecare acţiune mică contează, cum bunătatea este încă apreciată”.

9460 afișări
Imaginea articolului Prinţul William, scrisoare emoţionantă în ziua în care Prinţesa Diana ar fi împlinit 61 de ani

Harry şi William au stat despărţiţi în ziua în care mama lor ar fi împlinit 61 de ani: Ducele de Sussex le-a mulţumit câştigătorilor premiului Diana pentru că "i-au păstrat focul viu" în cadrul unei ceremonii virtuale, în timp ce fratele său a trimis o scrisoare.

Prinţul Harry a apărut fără fratele său, prinţul William, în timp ce a adus un omagiu moştenirii mamei sale, prezentând premiile Diana, la cea de-a 61-a aniversare a acesteia, conform Daily Mail.

Ducele de Sussex a împărtăşit o serie de mesaje video către tinerii laureaţi în cadrul ceremoniei virtuale care a fost difuzată online vineri după-amiază, spunându-le că încă se gândeşte la ea în fiecare zi.

„Nu a existat o zi în ultimele două decenii şi jumătate în care să nu mă gândesc la emoţia pe care a lăsat-o, nu doar asupra mea şi a fratelui meu, ci asupra vieţilor noastre, a tuturor”, a spus el: „Văd moştenirea lăsată de ea în voi toţi. Văd moştenirea ei într-o comunitate Diana Award care se întinde pe mai multe generaţii. Îi văd moştenirea de fiecare dată când mă întâlnesc cu familii, tineri şi copii din toate colţurile lumii. Şi văd moştenirea lăsată de mama mea atunci când mă uit la proprii mei copii în fiecare zi”.

Prinţul William, în vârstă de 40 de ani, nu a luat parte la ceremonie, dar a trimis o scrisoare câştigătorilor, în care le spune că mama sa ar fi „atât de mândră” de ceea ce au realizat.

Diana Award recompensează persoanele cu vârste cuprinse între 9 şi 25 de ani pentru acţiunile lor sociale şi umanitare. Ceremonia de decernare a premiului a onorat 180 de tineri filantropi din 29 de ţări din întreaga lume, inclusiv 40 din Marea Britanie.

Prinţul Harry a apărut prin legătură video dintr-o locaţie necunoscută.

„Astăzi reflectăm la ceea ce ar fi fost cea de-a 61-a aniversare a mamei mele”, a spus el, salutând participanţii. „Iar anul acesta se împlinesc, de asemenea, 25 de ani de la moartea ei'.

El a continuat: "Acesta este un an special şi unul în care sper că ne luăm timpul necesar nu doar pentru a ne aminti de ea aşa cum a trăit, ci şi pentru a reflecta asupra vieţii pe care continuă să o ducă prin intermediul atâtor oameni, inclusiv al tinerilor Changemakers care sunt astăzi alături de noi".

„Mama mea mi-a insuflat mie şi tuturor dintre noi dorinţa de a vorbi şi de a lupta pentru o lume mai bună. Iar acum, ca soţ şi părinte, vocea mamei mele este şi mai puternică în viaţa mea. Voi toţi i-aţi păstrat vocea vie, arătând lumii cum contează fiecare acţiune mică, cum bunătatea este încă apreciată şi cum lumea noastră poate fi mai bună dacă alegem să o facem să fie aşa. Tuturor celor care au luat parte la această după-amiază, să ştiţi că deja faceţi diferenţa şi avem nevoie de voi să continuaţi să faceţi diferenţa. Nu renunţaţi niciodată la ideea că fiecare dintre voi poate crea o schimbare de durată şi atât de necesară”.

Între timp, prinţul William le-a scris câştigătorilor: „Felicitări pentru că aţi primit astăzi Premiul Diana! Faceţi parte dintr-o generaţie inspirată de tineri care schimbă lumea prin acţiunile voastre, iar eu vă admir enorm de mult eforturile. Poveştile voastre sunt remarcabile. Mulţi dintre voi vă confruntaţi cu provocări uriaşe în faţa unor vremuri dificile, dar cu toate acestea spargeţi neobosit barierele pentru a crea un viitor mai bun pentru noi toţi. Vă mulţumesc pentru compasiunea, curajul şi determinarea voastră absolută. Sunteţi cu adevărat personificarea moştenirii lăsate de mama mea şi ştiu că ea ar fi atât de mândră de voi toţi”.

Atât William, cât şi fratele său, Prinţul Harry, susţin Premiul Diana, care este singura organizaţie caritabilă care poartă numele mamei lor.

Premiul Diana a fost înfiinţat în 1999 în memoria Dianei, Prinţesă de Wales, şi a credinţei acesteia că tinerii au puterea de a schimba lumea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici