Proba eliminatorie a concursului de admitere în Magistratură are loc duminică. Concurenţa este teribilă

Peste 1.100 de candidaţi vor susţine duminică proba eliminatorie a concursului de admitere în magistratură, a anunţat vineri Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

11389 afișări
Imaginea articolului Proba eliminatorie a concursului de admitere în Magistratură are loc duminică. Concurenţa este teribilă

Proba eliminatorie a concursului de admitere în Magistratură are loc duminică. Concurenţa este teribilă

Conform CSM, duminică va avea loc testul grilă de verificare a cunoştinţelor juridice.

1.107 candidaţi vor concura pentru 75 de posturi de judecător şi 42 de posturi de procuror, numărul acestora putând fi suplimentat în condiţiile Regulamentului de concurs.

Concursul se va desfăşura la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti, începând cu ora 10.00. Accesul în sălile de concurs se poate face pe baza actului de identitate sau a paşaportului, în intervalul 8.00 - 9.30.

„În timpul desfăşurării probei de concurs, se interzice candidaţilor să deţină orice surse de informare care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. Este, de asemenea, interzis accesul în sala de concurs cu telefoane mobile, ceasuri (inclusiv mecanice) sau orice alte mijloace de comunicare sau de transmitere de date. Nerespectarea acestor reguli poate atrage eliminarea din concurs”, transmite CSM.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici