Proba practică pentru obţinerea permisului auto, suspendată miercuri şi joi în Capitală, din cauza vremii

Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere a fost suspendată miercuri şi joi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat Prefectura Capitalei.

360 afișări
Imaginea articolului Proba practică pentru obţinerea permisului auto, suspendată miercuri şi joi în Capitală, din cauza vremii

Proba practică pentru obţinerea permisului auto, suspendată miercuri şi joi în Capitală, din cauza vremii (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Decizia a fost luată de Prefectura Capitalei în baza prevederilor articolului 4 alineatul 4 din Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere.

Întreruperea ar putea fi prelungită dacă se menţin condiţiile meteo nefavorabile, a precizat Prefectura Capitalei într-un comunicat de presă.

Persoanele care nu au susţinut proba practică pot merge la sediul Serviciului regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Bucureşti pentru reprogramare, în oricare zi lucrătoare, între orele 8.00 şi 20.00.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici