Probe tehnice pentru punerea în funcţiune a tramvaiului 55, programate vineri, timp de cinci ore

Primăria Municipiului Bucureşti şi Regia Autonomă de Transport a Capitalei au programat, vineri, în intervalul orar 11:00- 16:00, probele tehnice în vederea punerii în funcţiune a tramvaiului 55, care circulă pe Şoseaua Iancului şi Şoseaua Pantelimon.

276 afișări
Imaginea articolului Probe tehnice pentru punerea în funcţiune a tramvaiului 55, programate vineri, timp de cinci ore

Probe tehnice pentru punerea în funcţiune a tramvaiului 55, programate vineri, timp de cinci ore

„Prin aceste probe se urmăreşte verificarea stării tehnice a liniilor de tramvai, refugiilor, elementelor de protecţie, de pe porţiunile neutilizate până în prezent, respectiv între staţiile Granitul şi Piaţă Sfântă Vineri”, conform unui comunicat al Municipalităţii.

În acest context, Primăria Municipiului Bucureşti face un apel către cetăţenii care locuiesc sau lucrează în zonă să parcheze în locurile special amenajate, nu pe linia de tramvai, pentru a nu împiedică verificările programate.

Reabilitarea liniei de tramvai face parte din proiectul de investiţii „Reabilitare sistem rutier şi linii de tramvai-Şoseaua Iancului – Şoseaua Pantelimon”, care vizează reabilitarea a două artere majore din Municipiul Bucureşti, Şoseaua Iancului şi Şoseaua Pantelimon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici