Problema scanerelor din vămi şi finanţarea pentru achiziţionarea ambulanţelor, discutate la Finanţe

Primul ministru Sorin Grindeanu a declarat marţi că, în cadrul întâlnirii de la Ministerul Finanţor s-au dicutat, printre altele despre problema scanerelor din vămi şi despre găsirea sursei de finanţare pentru achiziţionarea ambulanţelor.

492 afișări
Imaginea articolului Problema scanerelor din vămi şi finanţarea pentru achiziţionarea ambulanţelor, discutate la Finanţe

Problema scanerelor din vămi şi finanţarea pentru achiziţionarea ambulanţelor, discutate la Finanţe

“Am avut întâlnirea obişnuită pe care o am cu domnul ministru al Finanţelor, cu preşedintele ANAF şi alţi colegi din Finanţe, săptămânal. A fost o discuţie de o oră şi ceva, punctuală, pe problemele apărute. Până luni pe majoritatea dintre ele domnul ministru şi domnul preşedinte ANAF trebuie să-mi prezinte termenele de implementare, rezolvarea la problemele discutate”, a declarat, marţi, primul ministru Sorin Grindeanu, după discuţiile avute la ministerul Finanţelor.

Acesta a detaliat, arătând că, pentru anumite probleme discutate, aşteaptă până luni ca ministrul Finanţelor şi preşedintele ANAF să prezinte termenele de rezolvare.

„De exemplu, am cerut o rezolvare urgentă a sistuaţiei scanerelor din vămi. Este o situaţie care trenează de foarte mult timp şi trebuie rezolvată rapid. Luni domnul ministru şi domnul preşedinte ANAF trebuie să-mi transmită termenele clare pe care şi le asumă astfel încât această situaţie să fie rezolvată. O altă problemă discutată este legată de rectificarea şi de găsirea sursei de finanţare pentru implementarea viitorului proiect cadru de cumpărare a ambulanţelor. Găsim soluţiile la rectificare pentru a găsi această soluţie”, a arătat Sorin Grindeanu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici