FOTO Problema şobolanilor din Bucureşti. Mesajul unui avocat pentru Nicuşor Dan, după ce şoarecii i-au ros cablurile maşinii

  • Este o nouă zi în care apar incidente legate de şobolanii din Bucureşti.
  • Avocatul Adrian Cuculis i s-a adresat primarului Nicuşor Dan pe Facebook, după ce şobolanii au ros cureaua alternatorului de la maşina personală.
  • Adrian Cuculis acuză că deratizarea Bucureştiului s-a facut „fix la mişto" şi spune că intenţionează să îl dea în judecată pe primarul Capitalei.
5410 afișări
Imaginea articolului FOTO Problema şobolanilor din Bucureşti. Mesajul unui avocat pentru Nicuşor Dan, după ce şoarecii i-au ros cablurile maşinii

Şoarecii şi şobolanii au devenit, din păcate, o privelişte obişnuită în locuri unde nu ar trebui să se afle. Dacă în ultima vreme au apărut imagini cu rozătoarele care „se înfruptau” dintr-o chiflă de pâine sau care mâncau ciocolată într-un alt magazin din România, de data aceasta avocatul Adrian Cuculis aduce la cunoştinţa urmăritorilor săi de pe  Facebook un incident care s-a petrecut în parcare.

Mesajul său se adresează primarului Capitalei, Nicuşor Dan, pe care intenţionează să îl dea în judecată după ce şobolanii au ros cureaua alternatorului de la maşina personală:

Dragă Primar General Nicuşor Dan ! Să ştii că îmi parchez maşina regulamentar în locul de parcare pe care îl plătesc la ADP, având în vedere că pe raza sectorului unde locuiesc, ne călcăm în picioare şi în roţi.

În fine, trecând peste asta, am aflat de dată recentă, ca deratizarea Bucureştiului s-a facut fix la "mişto", exact aşa cum s-a făcut şi dezinfectarea spitalelor cu Hexipharma.

Ţin să-ţi aduc spre ştiinţă, că intenţionez să te dau în judecată fiindcă şobolanii care aleargă pe străzi, mi-au mâncat cureaua la alternatorul de la maşină şi am fost nevoit să mă car cu platforma până la reprezentanţă pentru a se constata că defecţiunea tehnică e mai degrabă biologică.

Constatarea este facută pe bază de proprii simţuri de către mecanicul care s-a şi apucat de înlocuirea acelei curele.

Hai să ne fie măcar un pic ruşine, a scris Adrian Cuculis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici