Probleme la metrou, pe Magistrala 4. UPDATE: Circulaţia a fost reluată

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfăşoară în sistem pendulă duminică după-amiază, după ce un tren s-a stricat în staţia 1 Mai.

258 afișări
Imaginea articolului Probleme la metrou, pe Magistrala 4. UPDATE: Circulaţia a fost reluată

Probleme la metrou, pe Magistrala 4. Circulaţia se desfăşoară în sistem pendulă

UPDATE: Circulaţia a fost reluată normal, a anunţat apoi compania.

Metrorex informează că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfăşoară la această oră în sistem pendulă între staţiile Străuleşti - Jiului, Jiului- Gara de Nord 2.

Călătorii sunt anunţaţi de modificări, în staţii, prin intermediul sistemului de sonorizare şi al personalului Metrorex.

„Circulaţia a fost reorganizată ca urmare a unei defecţiuni minore apărute la un tren în staţia de metrou 1 Mai. Acesta va retras, iar circulaţia va fi reluată normal în cel mai scurt timp”, anunţă Metrorex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici