Probleme medicale în cabina unui avion TAROM, cu 77 de pasageri la bord. Copilotul a acuzat o stare generală de rău, la aterizare

  • Copilotul zborului Amsterdam - Bucureşti Otopeni s-a simţit rău la aterizare.
  • Controlul aeronavei a fost preluat de comandant.
  • Bărbatul care a acuzat o stare generală de rău a fost preluat de un echipaj SMURD.
771 afișări
Imaginea articolului Probleme medicale în cabina unui avion TAROM, cu 77 de pasageri la bord. Copilotul a acuzat o stare generală de rău, la aterizare

La Otopeni, copilotul a acuzat stări de rău la aterizare, astfel că a fost preluat controlul aeronavei care venea dinspre Amsterdam de către comandant.

Aeronava a aterizat în siguranţă, iar o ambulanţă SMURD a aşteptat închiderea motoarelor şi a preluat copilotul.

Potrivit TAROM, compania care a operat zborul, copilotul nu are semne de infarct sau preinfarct şi a fost cooperant tot timpul.

Cei 77 de pasageri din aeronavă sunt cu toţii în siguranţă.

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, pilotul are în jur de 56 de ani şi este în stare bună, medicii urmând să decidă dacă trebuie transportat la spital. Cel mai probabil el a suferit o lipotimie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici