Procesul de votare de la Aeroportul Băneasa, reluat după ce şeful de secţie a fost demis

Procesul de votare a fost reluat în secţia specială de la Aeroportul Băneasa după ce preşedintele de secţie, acuzat de mai multe nereguli, a fost demis din funcţie.

29 afișări
Imaginea articolului Procesul de votare de la Aeroportul Băneasa, reluat după ce şeful de secţie a fost demis

Procesul de votare de la Aeroportul Băneasa, reluat după ce şeful de secţie a fost demis (Imagine: Adrian Lupea/Mediafax Foto)

Reprezentanţii Biroului Electoral al secţiei de votare au decis cu şapte voturi "pentru" şi o abţinere să o înlocuiască din funcţie pe preşedinta iniţial desemnată, cel care a schimbat-o pe acesta luându-şi deja în primire atribuţiile.

"După cum vedeţi lucrurile se desfăşoară normal, au existat nişte acuzaţii la adresa preşedintelui numit iniţial, iar prin decizia membrilor aceasta a fost schimbată din funcţie. Acum lucrurile au revenit la normal şi oamenii votează", a declarat unul din membrii Biroului Electoral al secţiei de votare.

La momentul transmiterii acestei ştiri, aproximativ o sută de persoane îşi aşteptau rândul pentru a ajunge să voteze în secţia specială de la Aeroportul Băneasa.

Procesul de votare la secţia specială de la Băneasa a fost întrerupt de două ori, duminică.

Înlocuirea preşedintelui secţiei de votare a determinat întreruperea pentru aproximativ o oră a procesului de votare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici