Procurorii şefi implicaţi în cazul lui Gorbunov, revocaţi

Consiliul Superior al Magistraturii a decis revocarea din funcţii a prim-procurorului Parchetului Tribunalului Dolj, Gheorghe Stoian, adjunctul acestuia, Tena Moraru, dar şi a procurorului şef al Secţiei judiciare a Parchetului doljean, Ioana Sandu.

54 afișări
Imaginea articolului Procurorii şefi implicaţi în cazul lui Gorbunov, revocaţi

Procurorii şefi implicaţi în cazul lui Gorbunov, revocaţi

După două ore şi jumătare de audieri, membri Secţiei de procurori a CSM au decis, cu majoritate de voturi, revocarea din funcţiile de conducere a procurorilor, invocând articolul 51, alineatul 2, litera b, din Legea 303/2004, potrivit căreia o astfel de măsură se ia î"n cazul exercitării necorespunzătoare a atribuţiilor manageriale privind organizarea eficientă, comportamentul şi comunicarea, asumarea responsabilităţilor şi aptitudinile manageriale".

Decizia Secţiei CSM se pune imediat în executare, ea poate fi atacată în 15 zile de la comunicare, în plenul Consiliului.

Citeşte şi:

CSM a constatat probleme grave în Dolj

Şeful IPJ Braşov şi alţi poliţişti, cercetaţi prealabil

Şeful Penitenciarului Craiova, demis

Gorbunov rămâne principalul suspect (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici