Profesoara din Bucureşti acuzată de comportament agresiv refuză să fie înlocuită. Elevii nu mai merg la orele ei

Profesoara de Tehnologie, acuzată de mai mulţi părinţi ai elevilor de la Şcoala Sfântul Andrei din Capitală că are un limbaj şi comportament agresiv, nu acceptă să fie înlocuită de altcineva până la sfârşitul cercetării disciplinare.Copiii refuză să meargă la oră şi, în consecinţă, primesc absenţe.

2248 afișări
Imaginea articolului Profesoara din Bucureşti acuzată de comportament agresiv refuză să fie înlocuită. Elevii nu mai merg la orele ei

Profesoara din Bucureşti acuzată de comportament agresiv refuză să fie înlocuită. Elevii nu mai merg la ore ei

“S-a încercat pe cale amiabilă ca altcineva să vină la orele dumneaei şi să predea, dar doamna a refuzat. Copiii nu vin la ore, primesc absenţe, dar vor fi motivate când o va înlocui altcineva”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului şcolar al Municipiului Bucureşti, Marina Manea.

Manea a mai spus că pe marginea acestui caz, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a demarat o cercetare disciplinară care are termenul de soluţionare 30 de zile, însă consideră că ar putea dura mai puţin.

Mai mulţi părinţi ai elevilor din clasele a VI-a şi a VIII-a de la Şcoala “Sfântul Andrei” din Capitală acuză profesoara de Educaţie Tehnologică că a vorbit urât cu elevii şi că a avut un comportament agresiv. Aceasta nu este prima abatere a cadrului didactic.

Părinţii elevilor din clasele a VI-a şi a VIII-a de la Şcoala Gimnazială “Sfântul Andrei” din Capitală au scris, în plângerea adresată directoarei instituţiei de învăţământ, că încă de la prima lecţie profesoara a creat o atmosferă „de intimidare” şi violenţă emoţională, comunicându-le că nu este prietena lor.

„Încă de la prima oră de predare, doamna profesor a creat o atmosferă de intimidare şi violenţă emoţională/psihologică asupra elevilor, comunicându-le printre altele că „nu este prietena lor, le este şefă, iar ei sunt sclavii ei” şi că „ei sunt vinovaţi de moartea mamei sale”. Lăsând la o parte regulile stricte impuse de dânsa, aceasta face afirmaţii în faţa elevilor legate de faptul că deţine o armă şi menţionează prin cuvinte nepotrivite acuzaţii ce nu fac obiectul disciplinei pe care o predă”, se arată în plângerea transmisă de părinţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici