Profesor acuzat de elevi că le face avansuri sexuale. IPJ Braşov anunţă cercetări

IPJ Braşov anunţă cercetări în cazul unui profesor acuzat de elevi că le face avansuri sexuale.

771 afișări
Imaginea articolului Profesor acuzat de elevi că le face avansuri sexuale. IPJ Braşov anunţă cercetări

Profesor acuzat de elevi că le face avansuri sexuale. IPJ Braşov anunţă cercetări

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov efectuează cercetări într-o cauză penală, după ce astăzi, 23 ianuarie a.c., reprezentantul unei unităţi de învăţământ, din municipiul Braşov, a formulat o sesizare, în curprinsul căreia au fost expuse posibile fapte contrare normelor de etică şi deontologie profesionala manifestate de un cadru didactic al unităţii. Având în vedere datele pe care poliţiştii le-au obţinut până la acest moment, a fost deschis un dosar de cercetare penală, în care se efectuează verificări, in rem, sub coordonarea unui procuror de caz desemnat, urmând a se dispune şi propune măsuri, după caz, în funcţie de rezultatul anchetei”, a transmis, luni sara, Poliţia Braşov.

Conform bizbrasov.ro, un profesor de la Colegiul Naţional Economic Andrei Bârseanu din Braşov este acuzat de cel puţin 2 elevi că este „interesat” altfel decât didactic de persoanele lor. Unul dintre cei care îl acuză pe profesor de agresiune sexuală prin comunicare pe reţele sociale este fată, care a auzit că profesorul ar face avansuri elevilor şi i-a întins o cursă, pentru a proba situaţia. Un alt elev, băiat, a declarat pentru publicaţia citată că profesorul îi trimitea mesaje în timp ce era la catedră.

Profesorul a negat orice acuzaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici