PROGNOZA METEO: Averse de ploaie şi descărcări electrice în cea mai mare parte a ţării. Ce temperaturi vor fi luni şi marţi

Luni, vremea se va menţine caldă, dar va deveni instabilă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în jumătatea de vest a ţării şi pe arii restrânse, mai ales noaptea, în rest, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

2101 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Averse de ploaie şi descărcări electrice în cea mai mare parte a ţării. Ce temperaturi vor fi luni şi marţi

Averse de ploaie şi descărcări electrice în cea mai mare parte a ţării (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 30 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade.

Marţi vremea va fi în continuare instabilă. Cerul va prezenta înnorări în cursul zilei şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în toate regiunile, mai ales la deal şi la munte.

Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină.

Temperaturile maxime vor fi în scădere, dar apropiate de normele climatologice ale perioadei şi vor fi cuprinse între 17 şi 26 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 şi 17 grade.

La Bucureşti, vremea se va menţine caldă şi va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea când trecător va ploua slab. Vântul va sufla în general slab.

Temperatura maximă va fi între 28 şi 29 de grade, iar cea minimă între 14 şi 15 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici