PROGNOZA METEO: Ger în cea mai mare parte a ţării. Cum va fi vremea în weekend, în Bucureşti şi la munte

Sâmbătă, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros şi, izolat, mai ales în regiunile sudice, va fulgui, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1846 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Ger în cea mai mare parte a ţării. Cum va fi vremea în weekend, în Bucureşti şi la munte

PROGNOZA METEO: Ger în cea mai mare parte a ţării. Cum va fi vremea în weekend, în Bucureşti şi la munte (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în Dobrogea şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, între -20 şi -10 grade, mai ridicate în vest spre -6 grade, dar şi mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -25 de grade. Dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă local în zonele joase, asociată cu depunere de chiciură.

La Bucureşti, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales la începutul intervalului şi în cursul nopţii. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de -10...-8 grade, iar cea minimă de -16...-15 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă şi chiciură.

La munte, vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă îndeosebi noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste, unde va spulbera zăpada. Dimineaţa şi noaptea, în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

Duminică, vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil şi doar în regiunile estice, noaptea, vor fi unele înnorări şi izolat ninsori slabe. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări pe crestele montane şi în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -11 şi -1 grad, iar cele minime între -22 şi -12 grade, uşor mai ridicate în vest şi pe litoral, dar mai coborâte în depresiuni spre -25 de grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

La munte, vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă îndeosebi noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste unde va spulbera zăpada. În depresiuni vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură. Temperatura aerului va marca o scădere în Carpaţii Orientali.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici