Prognoza meteo pentru 1 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în prima zi a anului

Prognoza meteo pentru 1 ianuarie 2020. Meteorologii anunţă că până la ora 20.00 este în vigoare o avertizare meteorologică de vânt puternic valabilă pentru Moldova, unde rafalele vor fi de 50…70 km/h, dar şi în Dobrogea şi Bãrãgan, unde la rafalã se vor atinge viteze de 45...55 km/h.

1041 afișări

AVERTIZARE DE VÂNT PUTERNIC ÎN MOLDOVA, DOBROGEA ŞI BÃRÃGAN

În Moldova, Transilvania, Maramureş şi la munte va ninge. În Dobrogea şi Muntenia vor fi precipitatii mixte şi se poate forma poleiul. Maximele zilei vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade.

ROMÂNIA, MIERCURI NOAPTEA

TEMPERATURI NEGATIVE ÎN TOATĂ ŢARA

La noapte cerul va fi variabil, noros în nordul, centrul şi estul ţãrii. Temperaturile minime se vor încadra între -11 şi -1 grade, cu cele mai mici valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat, mai ales în regiunile intracarpatice, va fi ceaţã şi chiciurã.

MUNTE 

VÂNT PUTERNIC ÎN CARPAŢII MERIDIONALI ŞI DE CURBURĂ

La munte, va ninge, iar în Carpaţii Meridionali şi de Curbură este în vigoare o averizare de vânt puternic valabilă până la ora 20.00, unde la altitudini mai mari de 1700 de metri rafalele vor depăşi 90 de km/h.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici