Prognoza meteo pentru 23 decembrie 2019. Alertă meteo COD GALBEN: rafale de vânt de 65 km/h

Prognoza meteo pentru 23 decembrie 2019. Meteorologii au emis, luni, mai multe avertizări nowcasting care anunţă ceaţă până la ora 10.00 în 5 judeţe din Oltenia, în timp ce în Constanţa şi Tulcea se anunţă rafale de vânt de 65 km/h.

252 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo pentru 23 decembrie 2019. Alertă meteo COD GALBEN: rafale de vânt de 65 km/h

Prognoza meteo pentru 23 decembrie 2019. Alertă meteo COD GALBEN: rafale de vânt de 65 km/h.

Alertă meteo COD GALBEN

Potrivit meteorologilor, este cod galben de ceaţă, până la ora 10.00, în judeţele Olt, Gorj, Vâlcea, Dolj şi Mehedinţi. Ceaţa determină scăderea vizibilităţii sub 200 m şi izolat sub 50 m. Până la ora 11.00, în Constanţa şi Tulcea se anunţă intensificări temporare ale vântului cu rafale de 55 - 65 km/h.

Prognoza meteo pentru 23 decembrie 2019, Bucureşti

Valorile de temperatură se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru ultima decadă a lunii decembrie, cu precădere la începutul intervalului. Astfel, minima nopţii de duminică spre luni va fi de 9…10 grade, iar maxima de luni va urca la 13…14 grade.

Marţi dimineaţa se va înregistra o minimă termică de  3…4 grade, iar în orele amiezii temperatura maximă va fi de 10…11 grade.  În noaptea de duminică spre luni şi la începutul zilei de luni cerul va fi noros, temporar va ploua şi se vor cumula 4…8 l/mp. Ulterior, probabilitatea de ploaie va fi redusă şi vor fi şi intervale cu cer variabil.  Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu uşoare intensificări cu viteze de 30…40 km/h.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici