PROGNOZA METEO: Temperaturile vor scădea. Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

Joi, temperatura aerului va marca o scădere faţă de intervalul precedent şi va avea valori maxime cuprinse între 20 şi 31 de grade. În cursul zilei vremea va fi în general instabilă în estul şi sud-estul ţării, dar şi în nord-vest şi în zona de munte, unde vor fi înnorări temporare şi local se vor semnala averse, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Vor fi condiţii de grindină.

1502 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Temperaturile vor scădea. Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Temperaturile vor scădea. Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Adrian StoicoviciuPublimedia)

În rest cerul va fi variabil, iar condiţiile de ploaie reduse. Temperaturile minime vor avea valori de la 7...8 grade în depresiuni până la 19...20 de grade pe litoral.

La Bucureşti, vremea se va răci, temperatura maximă urmând a se situa în jurul valorii de 30 de grade. Ziua, cerul va fi temporar noros şi vor mai fi averse şi descărcări electrice. În cursul nopţii cerul va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 14...16 grade.

Vineri, în ţarăvremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul şi nord-estul ţării unde, mai ales ziua, pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 8 şi 17 grade, uşor mai ridicate pe litoral.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici