PROGNOZA METEO: Vreme frumoasă, joi şi vineri, cu temperaturi mai mari decât în mod obişnuit

Vremea se menţine frumoasă, joi, şi mult mai caldă decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări în a doua parte a nopţii în vest şi nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat, Crişana şi în zona înaltă de munte, potrivit Administraţiei Naţionale a Meteorologiei.

694 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Vreme frumoasă, joi şi vineri, cu temperaturi mai mari decât în mod obişnuit

PROGNOZA METEO: Vreme frumoasă, joi şi vineri, cu temperaturi mai mari decât în mod obişnuit (Imagine: Shutterstock)

Temperaturile maxime se vor încadra între 24-26 de grade pe litoral şi în depresiuni şi 33 de grade în Banat şi în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi de la 5-6 grade în depresiuni până la 21 de grade în Dealurile de Vest.

La sfârşitul intervalului izolat în zonele joase se va semnala ceaţă.

Vineri, vremea va fi predominant frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul şi în nordul ţării, precum şi la munte unde pe arii restrânse vor fi averse, posibil şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi de la 23-24 de grade în Maramureş şi pe litoral până la 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 8 şi 18 grade. În orele dimineţilor în zonele joase cu totul izolat se va semnala ceaţă.

La Bucureşti, vremea se va menţine frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 30-32 de grade, iar cea minimă de 14-16 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici