PROGNOZA METEO: Vreme închisă, lapoviţă şi ninsoare în următoarele două zile

Miercuri, vremea se va răci uşor în majoritatea zonelor, iar în jumătatea de sud a ţării va fi în general închisă, cu precipitaţii pe arii extinse ziua, sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

2793 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Vreme închisă, lapoviţă şi ninsoare în următoarele două zile

PROGNOZA METEO: Vreme închisă, lapoviţă şi ninsoare în următoarele două zile (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax foto)

La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în regiunile sud-estice şi la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 12 grade, iar cele minime între -14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 3 grade în Banat. Spre dimineaţă, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Joi, vremea va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în sudul şi sud-vestul ţării, unde doar izolat vor mai fi posibile precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime, în creştere faţă de ziua precedentă în sudul şi sud-estul teritoriului, vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade, iar cele minime între -6 şi 2 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -12 grade. Noaptea şi dimineaţa, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

La Bucureşti, miercuri, vremea se va menţine închisă îndeosebi în timpul zilei, când vor fi precipitaţii, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului.

Temperatura maximă va fi de 3...4 grade, iar cea minimă de -2...0 grade.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici