Prognoză specială pentru Bucureşti. ANM: Ploile nu se vor opri în următoarele zile. Temperaturi de 13-18 grade Celsius

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză specială pentru Capitală, avertizând că va ploua moderat până luni şi că se vor înregistra şi furtuni.

2463 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială pentru Bucureşti. ANM: Ploile nu se vor opri în următoarele zile. Temperaturi de 13-18 grade Celsius

Prognoză specială pentru Bucureşti: Ploi până luni. Temperaturi de 13-18 grade Celsius

Meteorologii avertizează că, până luni, la ora 10.00, vor fi intervale de timp în care va ploua în Bucureşti, temporar moderat cantitativ.

Ploile vor avea şi caracter de aversă şi pot fi însoţite de descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare, iar temperaturile maxime vor fi de 13-18 grade, iar cele minime de 6-9 grade Celsius.

De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de ploi şi furtuni valabilă pentru toate regiunile ţării, până luni, la ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici