Prognoză specială pentru Capitală: Căldură, dar şi ploi torenţiale, vijelii şi grindină

Vremea se menţine călduroasă în Bucureşti, însă începând cu orele amiezii creşte probabilitatea pentru instabilitate atmosferică, respectiv ploi torenţiale, frecvente descărcări electrice,vijelii şi grindină.

359 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială pentru Capitală: Căldură, dar şi ploi torenţiale, vijelii şi grindină

Prognoză specială pentru Capitală: Căldură, dar şi ploi torenţiale, vijelii şi grindină

Potrivit prognozei speciale pentru Capitală, emisă de ANM, miercuri vremea se va menţine călduroasă, iar disconfortul termic ridicat. Temperatura maximă va fi în jur de 31 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

Începând cu orele amiezii va creşte probabilitatea pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice, respectiv înnorări temporar accentuate, averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie şi posibile căderi de grindină.

Joi, vremea călduroasă va persista, iar disconfortul termic, îndeosebi după-amiaza, va fi ridicat.

Cu o probabilitate mai mare spre seară, vor fi perioade în care temporar înnorările vor fi accentuate şi se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie şi posibil căderi de grindină.

Maxima termică va fi de 31...32 de grade, iar minima de 18...20 de grade.

Taguri:
bucureşti,
vreme,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici