Prognoză specială pentru Capitală: Vijelii marţi seară. Vânt şi temperaturi de 18 grade de 1 Mai

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o prognoză specială pentru marţi şi miercuri în zona Capitalei, meteorologii avertizând că marţi seara se vor înregistra ploi torenţiale, iar de 1 Mai, temperaturile maxime vor coborî în jurul valorii de 18 grade Celsius.

2157 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială pentru Capitală: Vijelii marţi seară. Vânt şi temperaturi de 18 grade de 1 Mai

Prognoză specială pentru Capitală: Vijelii marţi seară. Vânt şi temperaturi de 18 grade de 1 Mai

Meteorologii avertizează că în după-amiaza şi seara zilei de marţi, 30 aprilie, gradul de instabilitate atmosferică va fi temporar accentuat şi se va manifesta prin intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, descărcări electrice şi averse ce pot avea caracter torenţial.

Cantităţile de apă pot ajunge de la 5-15 l/mp până la peste 20 l/mp. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 8-9 grade Celsius.

Miercuri, 1 mai, vremea va fi vântoasă şi răcoroasă. Vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor atinge viteze de 55-65 km/h. Cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi condiţii de ploaie.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici