Programările pentru înmatricularea provizorie a maşinilor, exclusiv online la Cluj

Programările pentru înmatricularea provizorie a maşinilor se fac, începând de vineri, exclusiv online la Cluj. Un ghişeu speciale se va deschide doar pentru numerele roşii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4447 afișări
Imaginea articolului Programările pentru înmatricularea provizorie a maşinilor, exclusiv online la Cluj

Programările pentru înmatricularea provizorie a maşinilor, exclusiv online la Cluj

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Cluj transmis, joi, cei care s-au programat până în prezent pentru această operaţiune la celelalte patru ghişee funcţionale din cadrul Serviciului Serviciul Permise şi Înmatricularea Vehiculelor Cluj, pentru scurtarea timpului de aşteptare, se pot reînscrie, online, la noul ghişeu specializat în numere roşii.

”Începând de vineri, programările pentru înmatricularea provizorie a vehiculelor se fac exclusiv online. Punem la dispoziţia persoanelor fizice şi juridice, prin Serviciul Permise şi Înmatricularea Vehiculelor Cluj, un ghişeu distinct pentru depunerea actelor de înmatriculare provizorie a vehiculelor (numere roşii) cu programare online, prima zi disponibilă fiind 10 iulie. Cei care s-au programat până în prezent pentru această operaţiune la celelalte patru ghişee funcţionale, pentru scurtarea timpului de aşteptare, se pot reînscrie la noul ghişeu specializat în numere roşii. Noul ghişeu (Ghişeul nr 5) va fi evidenţiat în mod distinct pe site-ul http://www.spcrpcivcluj.ro, pentru programare fiind necesară introducerea următoarele date: nume, prenume, telefon, email şi serie şasiu”, se arată în comunicat.

Potrivit Prefecturii Cluj, după introducerea datelor, solicitantul va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data şi ora la care a fost planificat.

”La data programării cetăţenii sunt rugaţi să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatricularea a Vehiculelor la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea îşi pierde valabilitatea”, se mai arată în comunicat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici