Programul tramvaiul 41, prelungit pentru meciul România – Spania, de la EURO U21 2023

Programul liniei de tramvai 41 din Bucureşti va fi prelungit până după miezul nopţii, cu ocazia meciului România U21-Spania U21, care se va disputa miercuri pe Stadionul Steaua de la ora 21:45, în cadrul turneului UEFA Under-21 Championship.

340 afișări
Imaginea articolului Programul tramvaiul 41, prelungit pentru meciul România – Spania, de la EURO U21 2023

Astfel, miercuri, 21 iunie, programul de circulaţie al tramvaielor de pe linia 41 va fi prelungit până la ora 01:30.

În perioada 21 iunie – 8 iulie, România găzduieşte alături de Georgia Campionatul European U21, iar 15 dintre meciuri vor avea loc la Bucureşti şi Cluj Napoca.

România va găzdui meciurile din Grupa B (la Bucureşti, pe Stadionul Steaua şi Stadionul Giuleşti) şi Grupa D (la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena şi Stadionul CFR Cluj), în timp ce Grupele A şi C se vor juca în Georgia.

Tricolorii U21 vor disputa toate meciurile din faza grupelor pe Stadionul Steaua.

În grupa de la Bucureşti, din care face parte România, se mai află Spania, Croaţia şi Ucraina, iar la Cluj-Napoca vor evolua Franţa, Italia, Elveţia şi Norvegia.

De asemenea, în România se mai joacă două sferturi de finală, pe Stadionul Giuleşti şi Cluj Arena, precum şi o semifinală, pe Stadionul Steaua.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici