Proiect european de peste 12 mil. lei pentru restaurarea cetăţii medievale Bistriţa

Primăria Bistriţa anunţă că a demarat un proiect european de peste 12 mil. lei pentru restaurarea cetăţii medievale din localitate, anunţă Ziarul Financiar.

230 afișări
Imaginea articolului Proiect european de peste 12 mil. lei pentru restaurarea cetăţii medievale Bistriţa

Sursa foto: facebook.com/primariamunicipiuluibistrita

Primăria Bistriţa a accesat un proiect european de peste 12 mil. lei (2,4 mil. euro), finanţat prin PNRR (Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă), ce presupune revitalizarea şi punerea în valoare a cetăţii medievală Bistriţa.

Durata de implementare a proiectului este de 28 de luni, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Bistriţa.

’’Proiectul are în vedere promovarea turismului cultural, legat de spaţiile istorice din oraş, pe traseul vechiului zid de împrejmuire al cetăţii medievale Bistriţa, zonă din oraş care poate găzdui programe culturale specifice, adaptabile la dezvoltarea circuitelor turistice locale, regionale sau internaţionale.’’, se arată în comunicatul de presă al primăriei Bistriţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici