Proiect salvator de vieţi la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi: Zeci de defibrilatoare primite

  • Zeci de defibrilatoare au fost amplasate la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, acestea fiind achiziţionate printr-un Grant din fonduri europene.
  • Valoarea totală a proiectului este de 219.981,30 de euro, din care 197.131,30 de euro reprezintă Grantul din fonduri europene, iar 22.850,00 de euro cofinanţare din partea celor două universităţi.
2198 afișări
Imaginea articolului Proiect salvator de vieţi la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi: Zeci de defibrilatoare primite

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, un număr de 80 de aparate de tip defibrilator au ajuns la Galaţi.

Din acestea, 65 vor fi amplasate la Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi şi 15 la Universitatea de Stat din Cahul.

„Acest proiect este unic în România şi scoate în evidenţă responsabilitatea celor două universităţi pentru membrii comunităţilor academice, pentru angajaţi şi pentru studenţi. Vor fi organizate şi cursuri de prim ajutor şi simulări ale unor situaţii de urgenţă pentru 600 de participanţi”, arată UDS Galaţi.

Valoarea totală a proiectului este de 219.981,30 de euro, din care 197.131,30 de euro reprezintă Grantul din fonduri europene, iar 22.850,00 de euro cofinanţare din partea celor două universităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici