Proprietarul Sanador deschide în septembrie un spital în Capitală

Proprietarul clinicilor Sanador, omul de afaceri Florin Andronescu, va deschide în septembrie un spital privat generalist cu 120 de paturi în zona Victoriei din Bucureşti, investiţie estimată la circa 40 milioane euro.

1898 afișări
Imaginea articolului Proprietarul Sanador deschide în septembrie un spital în Capitală

Proprietarul Sanador deschide în septembrie un spital în Capitală

"În luna septembrie vom inaugura un spital generalist, cu capacitate de 120 de paturi. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu o firmă imobiliară din România, de la care am închiriat clădirea. Valoarea investiţiei se apropie de 40 milioane euro", a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX Andronescu.

Spitalul va avea o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi şi va fi amplasat pe strada Sevastopol. Investiţia a fost finanţată din surse proprii şi prin două credite bancare.

"Ne aşteptăm să atragem atât pacienţi români, cât şi străini. Sunt deja multe solicitări, nu ne facem probleme în ceea ce priveşte ocuparea spitalului. Noi suntem deja membrii ai unei platforme europene specializate în turismul medical, «Treatment Abroad»", a afirmat proprietarul Sanador.

Andronescu a estimat că spitalul va atinge pragul de profitabilitate în trei ani de la deschidere.

Sanador a închiriat întreaga clădire de la Castrum Corporation, tranzacţia fiind intermediată de compania DTZ Echinox.

Clădirea are o suprafaţă totală de 15.000 metri pătraţi, din care suprafaţă închiriabilă de 11.735 metri pătraţi, împărţită în două corpuri. Proiectul beneficiază de asemenea de trei nivele subterane cu 200 locuri de parcare.

Înfiinţată în 2001, reţeaua Sandor cuprinde trei clinici şi două laboratoare în Bucureşti.

Andronescu este fondatorul companiei de retail de produse electronice şi electrocasnice Flanco şi al firmei de credite de consum Credisson, pe care le-a vândut în 2005. După aceste tranzacţii, omul de afaceri a investit cinci milioane de euro în două clinici private în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici