Proprietarul unei terase din Herăstrău acuză autorităţile că dau amenzi nejustificate

  • Poliţia Locală a inspectat noaptea trecută mai multe baruri şi terase din Capitală
  • La o terasă din Herăstrău, 14 reprezentanţi ai Poliţiei Locale, ANAF şi DSPB şi-au făcut apariţia
  • Proprietarul terasei spune că deşi măsurile de protecţie anti-Covid erau respectate, a fost amendat cu 30.000 de lei
3948 afișări
Mihail Spantoveanu este proprietarul unei terase din Herăstrău, care s-a trezit sâmbătă seara invadat, dar nu de clienţi. 14 reprezentanţi ai Poliţiei Locale, Anaf şi DSP au venit în inspecţie la local, cu ocazia raziilor anunţate de Raed Arafat. În buna tradiţie a autorităţilor române, toţi reprezentanţii instituţiilor de control au găsit nereguli şi nu au plecat cu mâna goală. Nu au închis activitatea localului, dar au amendat firma cu 30.000 de lei, cu posibilitatea de a plăti 3.000, dacă achită amenda în zece zile.
 
65 de terase şi cluburi din Bucureşti  au fost controlate în ultimele două zile. În loc să îşi salveze afacerile, patronii au de plătit amenzi de peste 300.000 de lei.
 
”De ce vine sâmbătă seara la ora 11? Adică sunt singurele zile în care mai iese lumea cât de cât. 14 inşi au intrat acolo, trebuia sa iasă jumătate de terasă afară. Trebuie plan de pază, aprobat de Poliţie. Să dai 5000 de ron, de unde pot să dau eu banii ăştia? Tot statul român, peste tot, la toate instituţiile voastre, aveţi angajate firme de pază. Fiecare entitate de asta ne-a dat câte 100 de milioane, adică o glumă proastă. Fiecare dintre ei pun problema “A, păi putem să vă închidem””, a declarat Mihail Spantoveanu, proprietar terasă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici