Video Protest 10 august 2019: Pozele Alexandrei şi Luizei, însoţite de mesajul "Alo, 112? "

Victimele criminalului din Caracal, Alexandra şi Luiza, sunt amintite la mitingul din Piaţa Victoriei, acolo unde mai multe lumânări au fost puse lângă pozele celor două fete. Protestatarii au scandat "Alexandra" şi poartă mesaje cu "Alo, 112?"

606 afișări

Alături de pozele Alexandrei şi Luizei au fost puse şi fotografiile victimelor din Colectiv.

Protestatarii au mesaje cu "Alo, 112?", cu referire la modul defectuos în care Serviciul de Urgenţă a intervenit în caczul Alexandrei, fata care a sunat de trei ori la 112, dar care nu a mai fost salvată.

Alte mesaje::

"În aşteptarea tunurilor cu H2O din 10 august 2018"

"Împotriva penalilor în funcţii publice"

"Când injustiţia devine lege, rezistenţa devine datorie"

"Sunt în stradă. tată ştii că îmi ţin promisiunile".

Câteva mii de oameni se află în Piaţa Victoriei, la ora transmiterii ştirii.

Taguri:
caracal,
luiza,
alexandra

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici