Protest al angajaţilor STB în Capitală: ameninţă că vor bloca transportul public în Bucureşti

  • Sute de angajaţi din transportul public al Capitalei protestează, miercuri, în curtea instituţiei şi cer demisia conducerii.
  • Oamenii sunt nemulţumiţi de modul în care decurg negocierile privind salariile şi condiţiile de muncă şi ameninţă că vor întrerupe transportul public în Bucureşti.
1939 afișări
Imaginea articolului Protest al angajaţilor STB în Capitală: ameninţă că vor bloca transportul public în Bucureşti

Dacă negocierile vor eşua, angajaţii STB ameninţă că vor bloca transportul public în Capitală.

Angajaţii care protestează spun că le-a expirat contractul colectiv de muncă şi acesta trebuie renegociat. În plus, ei spun că unele posturi vor fi desfiinţate şi se tem că vor rămâne fără loc de muncă, pentru că Primăria Capitalei nu investeşte în reţeaua de transport.

Totodată, protestatarii spun că nu le-au mai crescut salariile de mai bine de 3 ani şi îşi doresc salarii mai mari, corelate cu rata inflaţiei.

Protestatarii cer demisia conducerii STB pentru modul în care au decurs negocierile.

Transportul public în Capitală se desfăşoară normal, miercuri, angajaţii veniţi la protest fiind în timpul liber.

Sindicaliştii din STB au anunţat Primăria Capitalei şi Prefectura Bucureşti despre protestul lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici