Protest la Piatra Neamţ. Câteva zeci de oameni cer pedepsirea celor vinovaţi de tragedia de la ATI

  • Aproximativ 30 de persoane s-au adunat duminică în faţa Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ pentru a cere pedepsirea celor vinovaţi de tragedia de la ATI.
  • Ei au solicitat demisia autorităţilor vinovate şi au avut afişe cu mesajul Corupţia ucide.
1311 afișări
Imaginea articolului Protest la Piatra Neamţ. Câteva zeci de oameni cer pedepsirea celor vinovaţi de tragedia de la ATI

Protest la Piatra Neamţ. Câteva zeci de oameni cer pedepsirea celor vinovaţi de tragedia de la ATI

Protestul spontan are loc în faţa Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ. Participanţii susţin că s-au mobilizat pe Facebook şi au decis să iasă în stradă ca să ceară pedepsirea celor vinovaţi de tragedia de la ATI în care au murit 10 persoane.

„Am ieşit în stradă pentru a ne manifesta compasiunea faţă de victimele care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la Spitalul judeţean. Această adunare ad hoc, s-a transformat într-o revoltă. Se cere demisia Guvernului”, a spus unul dintre participanţi, în timp ce altul a vorbit despre viitorul ţării. „Ne-am mobilizat în urma unei postări pe Facebook. Tot ce se întâmplă în ţara asta este un dezastru. Avem copii şi avem nevoie de o siguranţă pentru viitorul copiilor noştri”.

10 persoane au murit în urma incendiului de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ. Şase pacienţi au fost transferaţi la Spitalul Leţcani din judeţul Iaşi, în timp ce doctorul care a încercat să-i salveze pe pacienţi a fost transportat cu un avion militar la o unitate medicală din Belgia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici