VIDEO  Protest neobişnuit al apicultorilor: au eliberat roiuri de albine lângă palatul prezidenţial

  • Un grup de apicultori chilieni a fost arestat în timpul unui protest neobişnuit organizat în faţa palatului prezidenţial de la La Moneda, din Santiago de Chile.
  • Apicultorii au transportat aproximativ 60 de stupi care conţineau 10.000 de albine.
  • Au eliberat albinele în piaţa din faţa palatului prezidenţial.
4219 afișări
Imaginea articolului Protest neobişnuit al apicultorilor: au eliberat roiuri de albine lângă palatul prezidenţial

Protest neobişnuit al apicultorilor: au eliberează roiuri de albine în afara palatului prezidenţial

Potrivit oamenilor legii, agenţii le-ar fi cerut manifestanţilor să părăsească locul, dar după ce au primit un răspuns negativ, i-au arestat pe patru dintre ei întrucât au provocat tulburări şi au pus în pericol sănătatea trecătorilor.

Apicultura se află într-o criză gravă în Chile. Producţia de miere a fost afectată de o secetă îndelungată, care a redus sursele de hrană pentru albine.

Potrivit oamenilor de ştiinţă, o parte din vină este atribuită schimbărilor climatice.

Din acest motiv, apicultorii cer guvernului o reformă, pentru a revizui preţurile la miere sau pentru a acorda subvenţii producătorilor. Din acest motiv, au cerut o întâlnire cu preşedintele Sebastian Piñera. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici