Video Protestatar legitimat de jandarmi, la Cluj, după ce a făcut gesturi obscene spre Tăriceanu

Un protestatar care a făcut marţi gesturi obscene către autoturismul în care se afla preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la ieşirea din sediul ALDE Cluj, şi a încercat să lovească maşina cu piciorul, a fost legitimat de jandarmi, urmând să fie luate împotriva lui măsurile legale.

833 afișări

Un grup de protestatari l-a aşteptat marţi pe Călin Popescu Tăriceanu, la ieşirea din sediul ALDE Cluj, scandând „Demisia”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, „Ruşine”, „Trădătorilor”.

Unul dintre protestatari a făcut gesturi obscene către maşina în care se afla acesta şi a încercat să o lovească cu piciorul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, Mariana Barbu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că jandarmii analizează ce măsuri vor fi luate împotriva protestatarului.

„O persoană care protesta în faţa sediului unui partid a fost legitimată de jandarmi, urmând a fi luate măsurile legale. Se analizează măsurile care vor fi luate”, a spus Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici