Protestul „15 minute”. „Dacă şi tu, poliţist român, îţi doreşti ca România să aibă autostrăzi”. Un sindicalist îi îndeamnă pe poliţişti să susţină protestul pentru construcţia de autostrăzi

Vicepreşedinte Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a anunţat, pe Facebook, că susţine demersul suceveanului care a construit primul metru de autostradă din Moldova, propunând ca toţi poliţiştii să-şi ia pauza de masă vineri, 15 martie, la ora 15.00.

5091 afișări
Imaginea articolului Protestul „15 minute”. „Dacă şi tu, poliţist român, îţi doreşti ca România să aibă autostrăzi”. Un sindicalist îi îndeamnă pe poliţişti să susţină protestul pentru construcţia de autostrăzi

„Dacă şi tu, poliţist român, îţi doreşti ca România să aibă autostrăzi” Un sindicalist îi îndeamnă pe poliţişti să susţină protestul pentru construcţia de autostrăzi

"Înainte de a fi poliţist, sunt român. Înainte de a fi poliţist sunt bucovinean, sucevean, un simplu cetăţean al acestei ţări revoltat de ignoranţa conducătorilor, indignat de rânjetul sarcastic al celor ce ne-au umilit la propriu ani în şir, încurajaţi de indiferenţa şi neimplicarea noastră.Iar când un seamăn reuşeşte, într-un mod cât se poate de inedit, să atragă atenţia cu privire la una dintre problemele reale ale societăţii, nu pot rămâne impasibil. Voi spune #DA provocării lansate de Stefan Mandachi, aceea de a ne opri din orice activitate profesională pe 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute", a scris, pe Facebook, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS.

Bogdan Bănică propune ca, în semn de susţinere faţă de demersul suceveanului Ştefan Mandachi, cel care a construit singur primul metru de autostradă din Moldova, toţi poliţiştii din ţară să-şi ia pauza de masă vineri, 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute, având în vedere că agenţii nu au voie să protesteze din cauza calităţii de funcţionar public.

"⚠️ ATENŢIE! Fiecare poliţist beneficiază, în timpul programului de lucru, de 20 de minute pauză de masă. Ce-ar fi ca toţi poliţiştii din această ţară să-şi ia pauza de masă vineri, 15 martie, fix la ora 15.00? Nimic ilegal. Doar că astfel ne vom putea manifesta şi noi, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, nemulţumirea generalizată, astfel vom putea fi #alături de un român cu iniţiativă. ⚠️ 🆘 Dacă şi tu, poliţist român, îţi doreşti ca România să aibă autostrăzi, hai să ne unim. #Şîeu vreau autostrăzi în România...măcar una în Moldova! #share Vineri, 15 martie, ne luăm pauza de masă la ora 15.00, distribuie #şîtu să tragem acest semnal de alarmă!‼️", a conchis liderul de sindicat.

Afaceristul Ştefan Mandachi, din Suceava, a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova şi îi provoacă pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute. Mai mulţi oameni de afaceri s-au alăturat deja demersului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici