PSD: Dacă PNL voia eliminarea pensiilor speciale, o făceau atunci când şi-au asumat răspunderea

Social-democraţii au afirmat, vineri, că dacă Guvernul Orban voia cu adevărat eliminarea pensiilor speciale, putea face acest lucru prin asumarea răspunderii. PSD subliniază că va propune impozitarea pensiilor speciale, dacă legea va fi declarată neconstituţională de către CCR.

481 afișări
Imaginea articolului PSD: Dacă PNL voia eliminarea pensiilor speciale, o făceau atunci când şi-au asumat răspunderea

PSD: Dacă PNL voia eliminarea pensiilor speciale, o făceau atunci când şi-au asumat răspunderea

"PSD votează eliminarea pensiilor speciale. Convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a face ceea ce este corect şi, în acelaşi timp, cerut de milioane de români: eliminarea pensiilor speciale! Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: s-au lăudat că vor elimina pensiile speciale, dar nu au făcut nimic. Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea. Asta arată că pur şi simplu nu vor!", se arată într-un comunicat al PSD postat, vineri, pe Facebook.

Partidul condus de Marcel Ciolacu anunţă că dacă PNL va ataca la CCR proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale, atunci PSD va propune impozitarea acestora.

„Ne aşteptăm la orice din partea acestor demagogi şi o spunem răspicat: dacă PNL va ataca legea la Curtea Constituţională şi dacă vor fi ridicate obiecţii de neconstituţionalitate, nu vom renunţa şi vom impozita pensiile speciale”, se mai arată în postarea PSD.

PSD va depune, în cursul zilei de vineri, la Parlament, o cerere pentru convocarea uneri sesiuni extraordinare în cadrul căreia să se voteze eliminarea pensiilor speciale, relatează surse parlamentare pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor citate, PSD a strâns semnăturile necesare pentru convocarea sesiunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici