PSD: PNL spune că vrea să plătească alocaţiile pentru copii cu vouchere valorice

Social-democraţii au anunţat că se vor opune categoric în cazul în care plătirea alocaţiilor pentru copii cu vouchere valorice este doar un tertip al PNL de a amâna sau diminua dublarea alocaţiilor.

1057 afișări
Imaginea articolului PSD: PNL spune că vrea să plătească alocaţiile pentru copii cu vouchere valorice

PSD: PNL spune că vrea să plătească alocaţiile pentru copii cu vouchere valorice

„PNL spune că vrea să plătească alocaţiile pentru copii cu vouchere valorice care să poată fi folosite doar la achiziţia produselor destinate copiilor. Să dea alocaţiile în ce formă vor! Tichete, bonuri valorice sau vouchere, dar la valoarea lor #dublată, aşa cum prevede legea!”, au scris social-democraţii pe pagina de Facebook a partidului.

Sursa citată a adăugat că în cazul în care „invocarea voucherelor este un alt tertip prin care PNL încearcă să amâne sau să diminueze dublarea alocaţiilor, atunci ne vom opune categoric!”.

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că nu a fost luată o decizie de către liberali cu privire la alocaţiile pentru copii, însă a fost analizată varianta ca acestea să fie acordate sub forma unor vouchere, care să fie utilizate numai în interesul copiilor. Liderul PNL a adăugat că şi în alte ţări există un astfel de model.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
alocaţii,
copii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici