Putin i-ar fi aruncat în arest la domiciliu pe doi spioni ruşi care au pregătit atacul din Ucraina

Potrivit Fox News, doi membri ai FSB, serviciile secrete ruse, care trebuiau să pregătească terenul pentru invazia rusă a Ucrainei, se află în arest la domiciliu.

19638 afișări
Imaginea articolului Putin i-ar fi aruncat în arest la domiciliu pe doi spioni ruşi care au pregătit atacul din Ucraina

Putin i-ar fi aruncat în arest la domiciliu pe doi spioni ruşi care au pregătit atacul din Ucraina

Aceştia ar fi generalul colonel Serghei Beseda şi adjunctul său, acuzaţi că au efectuat o „operaţiune soecială” proastă care, conform celor mai multe informaţii, este în acest moment blocată.

Potrivit analistului Andrei Soldatov, întrebările care îl preocupă pe Putin sunt: „De ce nu i-au primit ucrainenii pe soldaţii ruşi cu entuziasm?”, „Unde s-au dus banii alocaţi pentru acea operaţiune?”, „Au fost cheltuiţi cu nepăsare sau furaţi de cei responsabili?”.

Nu erau mulţimi care să întâmpine forţa de invazie cu flori, aşa cum prevăzuseră unii din Rusia.

Potrivit lui Soldatov, Rusia plănuise să construiască o reţea de susţinători în ţar,  gata să organizeze demonstraţii în favoarea trupelor şi a alocat un buget care să fie gestionat de „Serviciul al cincilea”, divizia FSB la care lucrau Beseda şi adjunctul lui. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici