Răfuiala interlopilor din Bucureşti | Unul dintre agresori, suspectat de tentativă de omor, a fost reţinut

Un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost reţinut, luni, el fiind suspectat că i-a tăiat degentul şefului clanului Sportivilor, bărbatul urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

2242 afișări

„Astăzi, 13 ianuarie, procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus reţinerea unui bărbat de 21 de ani, din Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativa la omor. Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în seara de 09 ianuarie, pe fondul unui conflict, ar fi agresat un bărbat de 26 de ani, tot din Bucureşti, provocându-i, cu un obiect tăietor, multiple leziuni”, conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

În această dimineaţă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri au făcut opt percheziţii domiciliare în Capitală, fiind aduse la audieri mai multe persoane.

„Faţă de una dintre persoanele audiate, un bărbat de 21 de ani, a fost dispusă reţinerea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”, anunţă Poliţia.

Bărbatul a fost reţinut după ce, şeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, a fost transportat la spital, joi noapte, după ce a fost implicat într-o răfuială în Capitală, în urma căreia a rămas fără un deget. Neînţelegerile dintre cei implicaţi sunt mai vechi, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că şeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, a ajuns la spital după ce a fost implicat intr-o răfuială. Acesta a fost tăiat pe aproape tot corpul, iar un deget i-a fost amputat.

În spital a fost internat un alt bărbat care a participat la încăierare, însă nu este membru al Clanului. Potrivit aceloraşi surse, este vorba despre un conflict mai vechi dintre aceştia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici