Rapperul Snoop Dogg a fost dat în judecată, cu 3 zile înainte de Super Bowl. Acuzat de agresiune sexuală

  • Rapperul american Snoop Dogg a fost denunţat în California de una dintre fostele sale dansatoare, care îl acuză de violenţă sexuală.
  • Artistul, care urmează să cânte duminică (13 februarie) în pauza finalei Super Bowl, ar fi forţat o femeie să îi facă sex oral în 2013, în timp ce filma o emisiune TV.
  • Nu există, încă, niciun comentariu oficial din partea rapperului, doar o postare pe Instagram cu emoji-uri în care apare, printre altele, şi un sac cu bani şi mesajul: „Atenţie. A început sezonul căutărilor de aur”.
476 afișări
Imaginea articolului Rapperul Snoop Dogg a fost dat în judecată, cu 3 zile înainte de Super Bowl. Acuzat de agresiune sexuală

Rapperul Snoop Dogg a fost dat în judecată, cu 3 zile înainte de Super Bowl: ar fi forţat o femeie să-i facă sex oral

Potrivit documentelor judecătoreşti obţinute de Rolling Stone US, femeia a acceptat o plimbare propusă de Don „Magic” Juan - Donald Campbell, apoi a fost nevoită să meargă într-o locaţie, unde ar fi fost hărţuită.

Campbell a fost dusă apoi la studioul în care Snoop Dogg filma un serial TV, Snoop Dogg's Double G News Network. Acolo, femeia a acceptat să meargă „în speranţa că îi va ajuta în carieră”.

La scurt timp, s-a simţit rău şi, în timp ce se afla în baie, Snoop Dogg ar fi intrat, ar fi încuiat uşa şi ar fi forţat-o să-i facă sex oral.

„După câteva minute, Snoop Dogg s-a retras, nemulţumit de reticenţa şi dezgustul femeii”, se scrie în plângere, apoi „s-a masturbat” şi a lăsat-o acolo „umilită, îngrozită şi panicată”.

Reclamaţia urmează să primească un răspuns din partea anchetatorilor.

Toate protestele se opresc duminică

Super Bowl are loc într-o atmosferă încărcată, plină de proteste ale antivacciniştilor în Canada şi în America. Mâine, în Statele Unite se opresc toate, pentru Super Bowl.

Niciodată, cel mai urmărit eveniment din sportul american nu s-a aflat în centrul unei asemenea furtuni de controverse. Manifestări ale diverselor grupuri sunt anunţate în zilele de dinainte şi de după spectacolul de la Los Angeles.

Al 56-lea Super Boel va avea loc pe stadionului SoFi din Inglewood (California). Prima ediţie a avut loc în 1967, doar 3 persoane au asistat pe viu la toate finalele, dând naştere unui club exclusivist în America.

Duelul pentru atribuirea titlului de campion se va da între echipele Rams şi Bengali, care vor disputa o finală neobişnuită.

Totul despre Super Bowl puteţi găsi AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici