Răsturnare de situaţie în cazul fostei iubite a fotbalistului Adrian Cristea: Cine era de fapt femeia găsită pe liniile de cale ferată

Autorităţile din Prahova revin cu informaţii despre tânăra găsită rănită pe calea ferată, spunând că este vorba de sora unei actriţe din Buzău şi fostă iubită a fotbalistului Adrian Cristea, nu de actriţă.

30463 afișări
Imaginea articolului Răsturnare de situaţie în cazul fostei iubite a fotbalistului Adrian Cristea: Cine era de fapt femeia găsită pe liniile de cale ferată

Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, în comă la spital, după ce a fost găsită pe liniile de cale ferată din Prahova

UPDATE ora 15.09 Răsturnare de situaţie în cazul actriţei din Buzău: Rănită în Prahova a fost sora ei, nu actriţa

Iniţial, surse din anchetă au spus că este vorba despre o actriţă din Buzău şi fostă iubită a fotbalistului Adrian Cristea, aflată în comă la spital, după ce a fost găsită rănită pe liniile de cale ferată dintre staţiile Tomşani şi Cricov, judeţul Prahova.

Apoi, sursele au revenind spunând că tânăra este sora unei actriţe din Buzău şi fostă iubită a fotbalistului Adrian Cristea.

Din cercetările de până acum nu a reieşit că tânăra a fost victima vreunei infracţiuni.

Joi, ea a fost transferată la Spitalul Floreasca din Capitală.

Marţi seara, un angajat CFR a sunat la 112 şi a anunţat că între halta Tomşani şi halta Cricov, judeţul Prahova, se află o femeie accidentată. Reprezentanţii Poliţiei Prahova spuneau că din primele verificări a reieşit că victima este o femeie de 39 de ani, din Buzău, dusă iniţial în stare de inconştienţă la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Cercetările sunt făcute de poliţişti de la Transporturi Prahova, fiind deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ştire iniţială: 

Marţi seara, un angajat CFR a sunat la 112 şi a anunţat că între halta Tomşani şi halta Cricov, judeţul Prahova, se află o femeie accidentată.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova spun că din primele verificări a reieşit că victima este o femeie de 30 de ani, din Buzău.

Aceasta a fost transportată în stare de inconştienţă la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Cercetările sunt făcute de poliţişti de la Transporturi Prahova, fiind deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânăra este o actriţă din Buzău, fostă iubită a fotbalistului Adrian Cristea. Aceasta ar fi plecat cu trenul din Bucureşti, marţi seara.

Împrejurările în care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute, anchetatorii luând în calcul ipoteza că tânăra a căzut din tren. Potrivit aceloraşi surse, familia tinerei le-ar fi spus anchetatorilor că aceasta avea, în ultima vreme, „gânduri ciudate şi căuta un duhovnic”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici