RATB: Trasee modificate din cauza carosabilului impracticabil

Liniile de autobuze 106, 421, 312, 223, 304 şi 125 circulă pe trasee modificate din cauza carosabilului impracticabil, însă nicio linie de transport în comun nu este blocată sau desfiinţată, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt de la Regia Autonomă de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu.

1577 afișări
Imaginea articolului RATB: Trasee modificate din cauza carosabilului impracticabil

RATB: Trasee modificate din cauza carosabilului impracticabil (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

UPDATE 12:45 - Numărul liniilor RATB afectate din cauza carosabilului impracticabil a ajuns la şase, autobuzele de pe alte trei linii, 223, 304 şi 125 fiind nevoite să circule pe trasee modificate, întrucât nu pot ajunge la terminal, a declarat marţi, purtătorul de cuvânt al regiei, Brânduşa Raeceanu.

Purtătorul de cuvânt de la Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a precizat că autobuzele de pe linia 223 întorc la Pod Vitan, neputând ajunge până la Cartierul Confort City, cele de pe linia 304 întorc la Pasajul Otopeni pentru că nu mai pot ajunge la terminal Laromet, iar linia 125 se încheie în intersecţia străzii Iriceanu cu Şoseaua Olteniţei.

Rămân modificate şi traseele liniilor 106, 312 şi 421, cea din urmă fiind scurtată şi mai mult, respectiv până la Liceul Auto.

UPDATE 09:30 - Purtătorul de cuvânt de la RATB a precizat că linia 106 nu mai poate ajunge până la capăt, în Cartierul Roşu fiind nevoită să întoarcă la Master, linia 421 întoarce la Dragomireşti în loc de Zurbaua, iar linia 312 întoarce la Metro Berceni în loc de Piaţa de Gros.

Brânduşa Raeceanu a declarat că în prezent se circulă pe toate liniile, nefiind trasee blocate sau desfiinţate.

Ea a mai spus că, în timpul nopţii, pe toate traseele de tramvaie şi troleibuze au circulat câteva mijloace de transport pentru a menţine reţeaua electrică de contact în condiţii bune de exploatare, iar angajaţii RATB au intervenit pentru curăţarea refugiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici