Răzbunare în stil mafiot la Feteşti: Atac cu pistol mitralieră şi carabină pe o stradă din oraş

Doi bărbaţi au fost arestaţi de magistraţii Judecătoriei Feteşti după ce au tras cu un pistol mitralieră şi o carabină, din stradă, în casa şi maşina unei persoane cu care au avut un conflict.

1541 afișări
Imaginea articolului Răzbunare în stil mafiot la Feteşti: Atac cu pistol mitralieră şi carabină pe o stradă din oraş

Răzbunare în stil mafiot la Feteşti: Atac cu pistol mitralieră şi carabină pe o stradă din oraş

În seara zilei de 4 septembrie, Gheorghe Neagu şi Florin Dogaru, pe fondul unui conflict anterior cu A.G., au mers la locuinţa acestuia din Feteşti înarmaţi cu un pistol mitralieră şi o carabină, trăgând foc pe stradă în timpul deplasării, dar şi asupra casei şi autoturismului acestuia, se arată într-un comunicat de marţi al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

În urma incidentului nu au fost înregistrate victime, ci doar degradări ale casei şi autoturismului, a precizat sursa citată.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Feteşti au propus instanţei, luni, arestarea preventivă a celor doi bărbaţi, pentru uz de armă letală fără drept, ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Magistraţii Judecătoriei Feteşti au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele inculpaţilor.

Armele şi muniţia au fost ridicate de poliţişti, iar cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici